2006-08-21

Uuäähh...

Det var klart bättre att ha semester än att jobba..

Gå upp tidigt. Läsa mail, och faktiskt bry sig om dom. Bli arg på snedkonfigurerade maskiner. Blä!

Nåja... Det är sommar och semester om ett år igen. Det går fort...

Blev barnlös idag också. Även sambons barn åkte till den andra föräldern så småningom. Bara jag, sambon, marsvinet och katterna kvar här nu alltså.

Skall nog göra iordning en kattlåda för små katter senare. Med låg kant, så att småttingarna har en rimlig chans att tulta över kanten och ner i sanden. Får nog bli en långpanna eller nåt, som är lätt att diska av när den gjort sitt.. Låter äckligt, eller hur?
Ska nog också försöka premiärerbjuda smådjuren lite 'vanlig' mat. Vanlig, om man anser slemmig kattmat i liten påse, avsedd för kattungar vara 'vanlig'. Kan gå precis hur som helst, antar jag.
Måste dock se till att alla stora katter är ute när småttingarna matas, eller kraftigt bortkollrade, för annars kommer de stora att hitta och svälja alltihop på tre röda sekunder.. Dom är bra på att hitta och äta mat, nämligen.

Hörde att granngubben fortfarande har ont i ryggen. Man kanske skulle pallra sig dit och erbjuda honom en god öl i rent medicinsk syfte, och sedan vara tvungen att dricka upp en själv så han slapp dricka medicin ensam?
Eller så gör man det en annan dag, för att fira att han blivit frisk, och därmed kan hjälpa till att dammsuga, tömma diskmaskinen och sånt roligt som han inte kunnat göra på flera dagar..

Inga kommentarer: