2007-09-25

Jovisst, fult...

...men trevlig kund..


Skrev ju igår att det var skitfult här, och det står jag för fortfarande. Illustreras enligt nedan med några, i all hast, tagna bilder..




Mmm... Bilen(?!)... - Ful! - Drygt två ton gjutjärn med bladfjädrar i hjulupphängningen. En massa krom, elektronik, läder och fejkad träpanel inuti hjälper inte. Alls! - Hade hellre kört en volvo, och vissa förstår vidden av det uttalandet...


Äpplestället.... - Lager, lastbilar, äppelpallar, och äpplen, äpplen, äpplen & äpplen. Fult, fult, fult!


Yakima, WA!!! - Platt, platt, platt och så de asbruna kullarna runtom lite utspritt.. - Kunden eller om det var B, berättade att det är likadant på vintern, fast mer grått, beroende på hur mycket det snöar och hur fort det smälter. Att det sen blåser rent horisontellt och är svinkallt på vintern var tydligen inte heller kul...


Just det ja... - Hotellet tvärs över gatan som jag ondgjorde mig över i gårdagens blogginlägg.... - Vassego! - Se och njut!

2 kommentarer:

Mankan sa...

Himlans åskådliggjort blev det i alla fall med lite bilder... Sådär lagom amerikanskt kitchigt neonflash-hotell. Och bilen...ja vad säger man? Urk, kanske? Amerikansk formgivarporr?

Fredrik sa...

Vet inte varför, men det där neonhotellet och bilen kändes på nåt vis lika vulgärt. Lika fel, fast på olika sätt..