2007-09-15

Ny stat - Ny tid

Känns som att så fort man har hunnit bli van vid tidsskillnaden så skaffar vi oss en ny. Först var det East Coast i Atlanta. Sen Central i Houston och nu Pacific. Vi har missat 'Mountain time' dock. Kan inte få allt..
Har alltså lyckats komma helskinnade till Kalifornien. Efter en felkörning på en dryg mil med hyrbilen så kom vi rätt till slut. Kändes förresten lite sådär att köra fel just här i East L.A., som kanske närmast kan beskrivas som världens största Rosengård, fast med betydligt fler puffror.. Hursomhelst så körde vi 'rätt' slags fel. Rakt ut i ett ganska exklusivt villaområde. Där blev det ännu ett snack med GPSen innan vi lyckades få den att faktiskt tjata oss till hotellet istället.
Så nu är det alltså två dagar ledigt. Jag och Herr Kollega har väl inte bestämt riktigt vad vi ska göra, men det lutar väl åt att vi åker ut till havet söder om stan och sen tar oss norrut så sakteliga. Vi får se.
Vad vädret beträffar så känns det lite kallt. Faktiskt är det bara 18 stycken grader här nu ikväll.. Inte särskilt Kaliforniskt om ni frågar mig..

Inga kommentarer: