2007-07-03

Fundamentalist? Javisst!

Om ett glatt gäng muslimer skulle basunera ut att dom tänkte starta ett islamistiskt parti och förespråka sharialagar här i Sverige så skulle det bli ett jäääävla liv i folkhemmet. Jag lovar..
Om några andra mossiga extremistiska idioter istället tänker bilda ett parti med utgångspunkt i "den Heliga skriften och Jesus Kristus" och ha TOTALT abortförbud som kärnfråga, då blir det ett jävla liv här på min blogg istället.

Ett par exempel. Läs och skräms.

Vår politik ska bygga på den Heliga skriften och Jesus Kristus, något som Kd tidigare gjorde, men som vi upplever att de rört sig bort ifrån

..att det aldrig, oavsett eventuella fosterskador eller andra problem, finns något som berättigar en abort

Ovanstående otäckheter härrör tydligen från ett par herrar vid namn Joseph Christenson (taget namn måhända?) och Per Kronlid. - Förbjud dom, bura in dom och släng nyckeln!! - Eller utvisa dom till USA, där kristen extremism är legio.

Nädu, partiledare Hägglund! Gossarna ovan har tydligen ändå tänkt att starta ett eget parti, så det finns väl inget som hindrar att du i offentlighetens ljus slänger ut den där fiskrensfalangen ur ditt. Med buller och bång.
*Liten korrigering här* - Tokstollarna är inte med i Kd (så bra för Göran). Den ena gick ur förra året. Den andra vet jag inte..

4 kommentarer:

Mankan sa...

En fundering bara: Med tanke på hur liten marknaden är för kristna fundamentalistsympatisörer, vore det väl bra om de bildade ett eget parti utanför Kd. Då kan de ju inte ha Riksdagen som plattform för sina tokerier i alla fall.

Fredrik sa...

Precis vad dom tänkt göra.
Tyvärr avslöjade en liten webenkät som jag hittade att bortåt 8% skulle kunna tänka sig att rösta på ett parti som verkade för totalförbud mot abort. Bor vi i ett katolskt land, kan man undra ibland..?

Mankan sa...

Såna däringa enkäter ger jag inte mycket för. Minns bara hur många som skulle rösta på F! med Gudrun. Det gick väl sådär i valet...

Fredrik sa...

Hoppas du har rätt.. :-)