2008-06-09

Dom verkar lite griniga på Göteborg Energi

Efter att inte ha hört ett endaste pip från vare sig Mätarspecialisterna, Göteborg Energi eller HTS på några dagar, gav jag mig på att leta upp lämplig mailadress på lite mer ansvarig nivå.
Till slut hittade jag en Powerpoint-presentation såg låg ute på nätet, där hela utrullningen var presenterad. I slutet på den presentationen hittade jag en bra adress, och mailade genast.

Då jag blivit anklagad för att ha tråkig ton (se längre ner), så följer här mailet jag skickade i sin helhet:

Är det du... ...som håller i
ZigBee-utrullningen?


Jag tänkte låta bli att sprida för mycket galla
innan jag vet att jag sprider den åt rätt håll...
Anledningen till att jag
mailar dig är att er kundtjänst verkar vara lite avogt iställda till att skicka
mig datablad på HTS-modulen. Så även Mätarspecialisterna och HTS
själva..


MVH

Ett par timmar senare får jag ett mail som inte alls skulle till mig (oops!)... - Han den där Tomas som jag mailade, hade skickat mitt mail vidare till Lars O, som jag tror är lite överkucku (eller projektchef, som det står hos Ny Teknik) för mätareländet. Lars trodde att han svarade Tomas, men hoppsan, hejsan, så fick jag det mailet istället. - Så här löd det:

Hej Tomas,
Har du talat med honom ? Vad vill han igentligen ?
Om du vill så kan jag tala med honom ?
Mvh Lars !

Precis i den vevan så fick jag nytt meddelande i mitt mobilsvar, där en Ingemar eller vad han nu hette på Gbg Energi, tyckte att jag hade tråkig ton (då jag begärt datablad på ZigBee-modulerna i så fall), och att han ville berätta vad som är 'din business' respektive 'vår business'. - Rätt fräsigt, va? Elmätarmannen Corleone, liksom...

Nå. Jag svarade han den där Lars vad jag ville, och såg till att ha en mycket trevlig ton. Jag börjar förresten tro att det inte spelar roll vad jag rent objektivt har för slags ton, ty det är nog innehållet dom inte tycker om. Det är nog inte 'min business' vad dom håller på med..?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är rätt, på dem bara... :-)

Fredrik sa...

Japp. Med målsättning att vara för Göteborg Energi vad en finne i arslet är för en cykelsemestrare.

Mankan sa...

I love it! Fortsätt plantera finnar i deras skinkhalvor bara ;-)