2008-04-19

Grabbrunda i Bryssel

Sådärja! - Fick fatt i lite nät till slut. Inga problem här på hotellet, så länge man är ungefär nere i lobbyn, vill säga. I vårt rum på femte våningen finns inte antydan till signal...

Vi har varit hemskt kulturella och allmänbildningsbenägna hittills. Har kollat in Grand Place, Manekken Pis, slottet, parken, EU-kommisionen, EU-parlamentet, katedralen och idag, botaniska trädgården.

Nu verkar det dock vara slut på kultur. Hasse och Robban skall iväg och kolla fotboll på nån engelsk pub(?)... Jag och svärfar bestämde att vi går dit när matchen är ungefär slut. Kanske vid tretiden..?

Just nu är svärfadern nere på torget och kollar/lyssnar på en skön gubbe som spelar gitarr och kan ungefär varenda låt i hela universum. Tror att han skall köpa chokladbitar också. Order hemifrån.

Annars är allt helt ok här. Ganska bra väder, även om det är lite småkallt. Inget regn hittills heller även om det såg lite skumt ut i morse. Och javisst. Det finns roliga öl överallt. Till och med Hasse har fattat...

Nä. Färdigbloggat för idag. Tror att städerskan är klar med vårt rum nu, så man kan gå dit igen.

1 kommentar:

Mankan sa...

Verkar som ni lyckas ha det rätt lajbans, även utan mig ;-). Jag har roat mig på annat sätt. Har legat febrig och dan hela helgen. Blev dessutom tvungen att köpa två feta sommardäck till Aeron och två "vanliga" till Fårrden. Häpp! Hälsa brysselkålen!