2008-03-07

Mycket vill ha mer..

Kollade precis av inspelningsstatus på de olika HTPC-arna här hemma, och inser att jag behöver fler. Antingen fler datorer eller fler TV-kort.
'Let's Dance' är satt på inspelning nere i köket. - 'Vad är en människa' med Fredrik Lindström är satt på inspelning i vardagsrumsdatorn. - Eftersom fru är på stan och afterworkar, så hade jag ju gärna spelat in 'Så skall det låta' också, men icke! - Fattas pryl för det.. Jädrans osis..

La just märke till en konstig sak på TVn... Den där meteorologen Helen i SVT (hon som uttalas på engelska, fast hon verkar rätt fett svensk i övrigt) har börjat låta som Tone Bekkestad och den där Tant Geitskaret... - Jag kan ha fel, och hon kanske bara pratade fort, men kanske är det en rejäl trend som säger att väder skall pratas på semi-norska nuförtiden. Skitkonstigt..? - Vilken nationalitet har t ex norska TV-meteorologer?? - Är dom också norska?

1 kommentar:

Mankan sa...

Men visst är det så att till och med orkaner, jordbävningar, lervälling och monsunregn låter trevligare på norska? Inte kan väl något låta tråkigt eller ens allvarligt på det språket? ;-)