2007-04-09

Har överlevt påsken i år igen..

Sådärja! En vecka ledigt är borta i ett nafs. Först en liten tur till Dalafjällen med familjen, och sedan stor påskfest med nuvarande och före detta grannar + en Linköpingsbo. -Ja, för kollegan Ulf dök upp på festen också. Kul och trevligt att någon bemödar sig med att köra bil 60 mil bara för att vi har fest. - Verkligen..! - Tack!

Dagarna efter festen (igår och idag) har gått i slöhetens tecken. Det enda nyttiga vi gjort var att städa upp efter festen igår förmiddag. Resten av tiden har ägnats mest åt soffa, sömn och PC-pillande.

Imorgon (inatt?) bitti vid femtiden skall jag köra till Stockholm och installera nåt..
Ett par amerikaner är influgna för att titta på och lära sig, och jag har inte egentligen koll på vad som skall göras ens.. - Känns sådär, men det klarnar nog när vi väl sätter igång, hoppas jag..

Att börja jobba igen känns för övrigt ganska uselt. Ska det vara så? Egentligen tycker jag bara att det är roligt att laga riktigt otäcka fel ute i verkligheten.
Att sitta och göra saker som man gjort tvåhundra gånger innan, internt, som inte ens är svåra, känns lite beige.. Minst sagt..

Inga kommentarer: