2007-02-19

Lyckat jippo

Vi var i Hufvudstaden i helgen. Bjudna på bröllop i en dynamitfabrik. Det är minsann inte varje dag.... Varken hufvudstäder, bröllop eller dynamitfabriker..

Tack, Johan & Linda, för en väldigt trevlig tillställning! - Fantastisk lokal, fantastisk mat (ge din bror särskild komplimang från oss) och bra på alla andra vis också. En stor eloge, dessutom, för greppet att pynta upp tillställningen med TV-kändisar under förespeglingen 'moster' och 'ingift morbror?'.
Andra hyr t ex in en stråkkvartett, men ni hyr in antikrundefigurer istället! - Respect!

Har ingen aning om vart tiden tog vägen, dock. Tittade på klockan vid nio, och när jag en liten stund senare kollade igen, så var den ett. Ytterligare en kvart senare var den halv tre. Fattar ingenting...? - Gissar att det är sånt som kallas bra fest? Den där sorten som tar slut alldeles för fort?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tack till Er! Det är ju gästerna som gör festen som Ni vet..

Underbart att Ni kunde komma båda två, dock är vi ledsna över att Du (Fredrik) blev en f.d. vän i presentationen... ;-)

Det där gällande antikrundefigurer är ju intressent.. Man gör ju vad man kan för att "vara bäst" som det sades i ett tal av ngn närstående person.. Måste ju försöka framstå som att man har en djupare sida än bara tekniken...

Återigen, stort tack till Er!

/J

Fredrik sa...

Japp. Tydligt, smakfullt tecken på en djupare sida. Du kunde ju ha hyrt in din 'kusin' Robinson-Robban, men det hade ju gett helt fel signaler, eller hur? :-)