2009-05-10

Lärorikt fel

Jag falsklarmade familjen om att det var Mors Dag idag (var det ju inte. Inte här åtminstone, men väl i USA och på några andra ställen).

När jag började reda ut hur det egentligen låg till så hittade jag lite instruktioner för denna särskilda dagens firande (broschyr från 1920).

Bra att veta, och nu har man ju ett par veckor på sig att förbereda. Läs och lär.

7 kommentarer:

Mankan sa...

Fast du behöver ju inte göra så mycket. Det mesta roddas ju av barnen, verkar det som. Så luta dig tillbaka och förbered dig på att "medverka" i högtidligheten till eftermiddagskaffet... ;-)

Fredrik sa...

M: Gäller ju även dig när det är dags, så förbered dig du med... Och förbered även telegrammet eller vykortet till din kära moder..

mamman sa...

Oj oj oj, här har man ju verkligen något att se framemot.Jag skall alltså bara luta mig tillbaka mot kuddarna och njuta av uppvaktning av sällan skådat slag. Man tackar på förhand!

"R1" sa...

Fredrik - där gick du på pumpen. Mamman har läst och förstått. Bara att åka dit och uppvakta således, när det blir aktuellt.

Fredrik sa...

Punkt 6 ger viss handlingsfrihet, dock..

mamman sa...

Frånvarande?????

Fredrik sa...

Vet inte hur man skall tolka punkt 6 riktigt... Jag är ju inte ett av de barnen som besjunger på morgonen åtminstone.. :-)