2007-11-05

Skogspromenad och annat

Lördagen blev inte precis som jag trodde i lördags morse...
Vägföreningsmötet blev bara ett slags kafferep, eftersom männen med traktorer och ekonomisk redovisning inte var där. Vi satt och babblade och drack kaffe en stund, och sen gick vi hem. Inget blev gjort och inget blev bestämt.
Sen hade jag ju glömt att vinterdäcken skulle på, så jag skruvade på alla åtta stycken däck. Bra och lämpligt.

Installationen av OS-X på den lilla bärbara gick inte heller bra. Tror att det beror på att processoruslingen inte har stöd för SSE3, utan bara SSE2. Skit! Får köpa en ny PC nån dag och testa igen..

På kvällen var det Halloweenfest, helt enligt plan. Samma gäng som vanligt och samma plats som vanligt.

Igår var det vackert väder, och jag och C bestämde att vi borde gå ut i skogen lite. Frågan var bara vilken skog... - Lite www-spaning resulterade i Rya Skog - En urskog och tillika naturreservat här på Hisingen. Inklämt mellan Ryaverken och oljehamnen (?!). Swish iväg, och efter lite felkörning hittade vi dit. - En himla stökig skog var det, och äckligt luktade det också. Möjligen var inte just vi två målgruppen för en sådan skog, för jag tror inte att vi såg det som skulle ses, eller uppskattade det som skulle uppskattas. Det fanns andra människor i den där skogen också. Sådana där med ändamålsenliga kläder och ryggsäck. Det hade inte vi.
Vi gick pliktskyldigt runt i hela lilla skogen och sen åkte vi till Elgiganten istället. Skogsmullar?? Nix! Nästa gång blir det promenad i 'hemmaskogen' istället.

3 kommentarer:

Mankan sa...

Håller med dig. Vissa skogar kan vara väldigt stökiga. Kvistar, stockar, stenar och gamla löv och barr överallt. Är det ingen som kan ta sitt ansvar och strukturerat städa upp lite? ;-)

"R1" sa...

Men Ni hamnade i elektronikdjungel tillslut, ju! Det var väl bra? :-)

Fredrik sa...

Magnus: Ingen får städa i ett naturreservat, så det är per definition rörigt där..

Robban: Javisst, men det blev inget vidare med shoppandet. C köpte lite dammsugarpåsar och några filmer... :-/